Jakelusepat

Töihin Jakelusepäksi

Katso vapaat Jakelusepän paikat alhaalta.

Hae Jakelusepäksi
jättämällä avoin työhakemuksen tästä >>>

Varhaisjakajan työ

Varhaisjakajan työ Etsimme varhaisjakeluun täysi-ikäisiä, reipasotteisia ja työtä pelkäämättömiä yökyöpeleitä. Työ on itsenäistä ja siinä onnistuminen vaatii oma-aloitteisuutta ja sitoutumista. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Varhaisjakajan työ alkaa jakeluhuoneelta tai lehtikaapilta, kun kaikki alueen jakelussa olevat tuotteet on kuljetettu painoista jakelulle. Jakelut alkavat alueittain yöllä yleensä klo 1-3 ja päättyvät yleensä klo 6-7. Varhaisjakajat työskentelevät keskimäärin 3-5 tuntia yössä. Pääosin reitit ovat autoreittejä, mutta isompien taajamien keskustoissa on myös jonkin verran pyörä- tai kärryreittejä.

Työssään varhaisjakajat käyttävät sähköistä jakokirjaa eli älypuhelinohjelmaa, jossa reittien osoitteet, lehtien tilaustiedot ja muiden jaettavien tuotteiden tiedot näytetään jakojärjestyksessä. Myös tiedottaminen ja jakelun etenemisen seuranta tapahtuu sähköisenjakokirjan avulla.

Vakituinen jakaja työskentelee pääsääntöisesti omilla reiteillään 6 yötä peräkkäin ja pitää sen jälkeen kaksi vapaapäivää. Vakituisen jakajan vapaapäivinä piirillä työskentelee vapaapäivän vuorottaja. Myös muita vuorokiertoja on jonkin verran tarjolla.

Tarjolla on jakajan paikkoja sekä vakituisiin työsuhteisiin että sijaisuuksiin eri pituisille jaksoille. Ne tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden lisäansioihin esimerkiksi muun työn tai opiskelun ohessa.

 

Kysy rohkeasti jakeluesimiehiltämme lisää varhaisjakajan työstä tai laita hakemus, niin otamme yhteyttä sinuun.

Etsimme tällä hetkellä jakajia seuraaviin avoimiin tehtäviin:

Jakajaksi Kuopioon, Siilinjärvelle, Suonenjoelle, Varkauteen, Pieksämäelle tai Iisalmeen

 

Katso lisää jakajan työstä