Jakelusepat

Lähetykset perille varmasti ja ammattitaitoisesti

Sanomalehtien jakelu

Tuomme sanomalehdet aamukahvipöytään varhaisjakelualueellamme Päijät-Hämeessä ja Savossa.

Runkotuotteitamme ovat Päijät-Hämeessä Etelä-Suomen Sanomat, Itä-Häme sekä Helsingin Sanomat ja Savon alueella Savon Sanomat, Warkauden lehti, Pieksämäen lehti, Iisalmen Sanomat ja Helsingin Sanomat. Lisäksi jakelussa on mukana kymmeniä muita sanomalehtiä yksipäiväisistä paikallislehdistä päivittäisiin valtakunnallisiin lehtiin.

Sanomalehtien varhaisjakelut toimivat pääasiassa taajama-alueilla, mutta myös jonkin verran tiiviimmin asutuilla haja-asutusalueilla. Varhaisjakelumme kattavat noin 220.000 taloutta. Lisäksi Savon alueella varhaisjakelun reunamilla toimii melko kattava heittolaatikkovarhaisjakelu. Näiden ulkopuolella lehdet jaetaan arkisin Postin päiväjakelussa ja jollain alueilla sitä täydennetään viikonloppuisin runkoreitit kattavalla heittolaatikkojakelulla.

Suorajakelut

Varhaisjakelun yhteydessä tehty suorajakelu saa hyvän huomioarvon.

Huomioarvon varmistamiseksi pyrimme sopimaan suorajakelutuotteiden jakopäiväksi sellaisia päiviä, jolloin jakelussa ei ole muita vastaavia tuotteita tai niitä on vain osalla aluetta tai määrällisesti mahdollisimman vähän. Tarjoamme suorajakelupalvelua koko toimialueellamme ja valitsemme jakoalueen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pyydä jakelutarjous kätevästi yhteydenottolomakkeella.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Kirje-, aikakauslehti- ja pienpakettijakelut

Lähetys perille varhaisjakelun yhteydessä.

Olemme jo vuodesta 2016 alkaen jakaneet kirjeitä, aikakauslehtiä, pienpaketteja ja asiakaslehtiä sanomalehtien varhaisjakelun yhteydessä osana Jakeluyhtiö Suomen valtakunnallista osoitteellisen jakelun verkostoa.

Kirjejakelua ohjaa postilaki. Teemme postittajien kanssa kirjalliset jakelusopimukset ja merkitsemme jakamamme lähetykset Päijät-Hämeessä ESA- ja Savossa SJOY-tunnuksella. Se löytyy osoiteikkunasta osoitetiedon yläpuolelta tai oikeasta alanurkasta osana muita ohjaustietoja.

Seppien jakelu on todella laadukasta, mutta toki joskus mekin jaamme kirjeen väärään osoitteeseen tai vastaanottaja ei asukkaan kirjeeseen merkityssä osoitteessa. Tällöin on tärkeää, että saamme takaisin nämä kirjeet, jotta ne voidaan toimittaa oikealla vastaanottajalle mahdollisimman pian. Jakeluseppien jakaman kirjeen saa palautettua tilaamalla sivun alalaidassa olevan painikkeen takaa valmiiksi maksetun palautuskuoren. Se toimitetaan jakelumme yhteydessä ja kuoren voi palauttaa Postin kautta.

Samalla lomakkeella voi tehdä myös pysyvän osoitemuutosilmoituksen ja määräaikaisen jakelun keskeytyksen. Jakelunkeskeytyksen voi tehdä vähintään viikoksi, mutta enintään kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan. Ilmoitukset tehdään vähintään viikkoa ennen muutosajankohtaa. Tietoja ei välitetä kolmansille osapuolille eli ne vaikuttavat vain Jakeluseppien kirjejakeluun.

Ilmoitukset voi tehdä myös soittamalla Jakelusepille kyseisen alueen numeroihin (kts. Yhteys-sivu).

Tästä pääsee lomakkeelle, jossa voi

  • tilata kuoren Jakeluseppien jakaman kirjeen palauttamiseksi
  • keskeyttää Jakeluseppien kirjejakelun tilapäisesti
  • tehdä osoitteenmuutokseen Jakeluseppien kirjejakeluun.
SIIRRY LOMAKKEELLE